Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Laker (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 12. 2011 16:34:29

:-p:yes: recept je dobrý no je ideálne mäso nakrájať na kocky cca 3x3 cm, potom dochutiť ako píše, ale nechať nepomleté vo vandlíku dozrievať 2-3 dni na chladnom mieste, ale nie v mraze /každý den riadne premiešať / a až potom zomlieť !!! klobásy sa nebudu rozpadávať ihneď po vyudení....a budu krásne červené



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz